şok süt yuliers için ürünler (5)

Toulouse Sosisleri Pişirilmiş Mercimek ile - Yerel Pişirilmiş Mercimek

Toulouse Sosisleri Pişirilmiş Mercimek ile - Yerel Pişirilmiş Mercimek

Bu özel lezzeti takdir etmek için, kutunun içeriğini bir kaba dökün, üzerini kapatın ve kısık ateşte pişirin. Zaman zaman karıştırmayı unutmayın. 1 porsiyon için yaklaşık 10 dakika 2 porsiyon için 15 dakika Yağlar: 9,0 g Doymuş yağ asitleri: 3,9 g Karbonhidratlar: 8,7 g Şekerler: <0,5 g Lifler: 2,0 g Proteinler: 8,4 g Tuz: 0,76 g
Temizlenmiş ahtapot tüpleri - Ahtapot çeşitleri

Temizlenmiş ahtapot tüpleri - Ahtapot çeşitleri

1 Paket Kalamar Tüpü, sarımsak, soğan, iç harç (seçiminize göre et veya balık), tuz, karabiber, maydanoz, domates sosu, zeytinyağı, "aioli" ve beyaz şarap. Kalamar tüplerinizi hazırlamadan hemen önce su altında çözülmesini öneriyoruz. Tüpleri seçtiğiniz iç harçla doldurun ve tüpün ucunu bir kürdanla kapatın. Sarımsak, soğan ve maydanozu soteleyin. Üzerine domates sosu ve beyaz şarap ekleyin. Doldurulmuş tüpleri ekleyin ve kısık ateşte 25-35 dakika pişirin. Servis yaparken, aioliyi sosla karıştırın. Makarna veya pirinç ile servis yapın.
Bütün Ördek Foie Gras 100g - Başlangıçlarımız

Bütün Ördek Foie Gras 100g - Başlangıçlarımız

Fransa menşeli bütün ördek foie gras, tuz, karabiber. ŞEFİN TAVSİYESİ: Tüketmeden 5 dakika önce kavanozu açın. Foie gras'ı kalıptan çıkarmak ve kesmek için sıcak su altında tutulmuş bir bıçak kullanın. Servis etmeden önce üzerine birkaç tane iri tuz tanesi ile süsleyin.
Konserve Limon ve Patatesli Tavuk Tajini - Gurme Kavanozlar

Konserve Limon ve Patatesli Tavuk Tajini - Gurme Kavanozlar

Yemek, kavanozda doğrudan mikrodalgada maksimum güçte 2 dakika ısıtılabilir ve kavanozda tüketilmelidir. Yağ: 3,1 g Doymuş yağ asitleri: 0,8 g Karbonhidrat: 5,2 g Şeker: 1,5 g Protein: 5,8 g Tuz: 0,56 g
Küçük temizlenmiş ahtapotlar - Başlıca ürün yelpazesi

Küçük temizlenmiş ahtapotlar - Başlıca ürün yelpazesi

Kremalı maydanozlu küçük ahtapotlar: Bir maydanoz karışımı hazırlayın (sarımsak ve maydanoz). Küçük ahtapotlarınızı çözdürün. Ahtapotlarınızı hazırlamadan hemen önce su altında çözdürmenizi öneririz. Ahtapotlarınızı zeytinyağı ile bir tavada soteleyin, ardından maydanoz karışımınızı ekleyerek eşit bir altın rengi elde edin. İsteğe göre baharatlayın. Krema ekleyin ve kısık ateşte 4 dakika pişirin. Beyaz pirinç veya buharda pişirilmiş havuçlarla servis yapın.